babysalmesang

Babysalmesang

Vi starter igen et hold med babysalmesang i Felsted Kirke. Babysalmesangen henvender sig til de allermindste børn i alderen 2-8 måneder ved forløbets begyndelse og deres mor/far/bedsteforældre.

Babysalmesangen vil foregå inde i kirken, hvor vi synger både sange og salmer i det smukke, store kirkerum, hvor vi kan nyde akustikken. Musik og sang ledsages af bevægelser, vuggen og dans, så der både er noget at kigge på og lytte til for de små. Det hele foregår i en rolig og nænsom atmosfære, og det er ikke et krav, at man kan synge godt for at deltage.

Babysalmesangen vil foregå på onsdag formiddage fra kl.10.30– 11.15 med start d. 9. august 2017, og efterfølgende vil der være mulighed for at hygge sig i sognehuset med de andre deltagere.

Forløbet vil strække sig over 10 gange på de følgende onsdage i august– december:

Onsdag d. 9. august

Onsdag d. 23. august

Onsdag d. 6. september

Onsdag d. 20. september

Onsdag d. 4. oktober

Onsdag d. 25. oktober

Onsdag d. 8. november

Onsdag d. 22. november

Onsdag d. 6. december

Onsdag d. 20. december

Det er gratis at deltage, og hverken voksne eller børn behøver at være døbt for at deltage.

Tilmelding kan ske til lederen af babysalmesangen, kirkens organist Anne Nørlem på e-mail anne.noerlem@outlook.dk eller på tlf. 28796356

Vi glæder os til at se jer!

Venlig hilsen Felsted Kirke