Lutherkoncert

I anledning af 500-året for reformationen, som er grundlaget for den protestantiske kirke, vi har i Danmark i dag, bliver der lørdag d. 28. oktober holdt koncerter og arrangementer over hele landet. Også i Felsted Kirke.

Folkekirkens Ungdomskor har i samarbejde med moderne tekstforfattere og komponister udgivet materialet “Lutherrosen”, hvor man har gendigtet nogle af Luthers salmer i et nutidigt sprog, eller bibeholdt de gamle tekster, men sat ny musik til. Vores dygtige ungdomskor skal i slutningen af september til et stort stævne i Haderslev Domkirke, og de er derfor i gang med at lære et repertoire af Luthers salmer i moderne forklædning, dvs. gamle tekster på f.eks. sambamelodier, eller nye fortolkninger af salmerne.

Vi vil gerne dele al den nye og gamle Luthermusik med jer, og derfor vil vores 20 korpiger fra kirkens børnekor og ungdomskor lave en koncert lørdag d.28. oktober kl. 15 i Felsted kirke.

Der vil også blive lejlighed til selv at synge med på nogle af Luthers salmer, som står i salmebogen, samt en enkelt ny salme fra Lutherrosen, og vi synger også en del af vores eget efterårsrepertoire. Efter koncerten inviterer vi på en kop kaffe i sognehuset.

Vi glæder os til at se jer alle sammen.